En orörd pärla vid Gränna!

Inredning och design kan komma i många olika former och stilar. Alla har sina egna preferenser av vad man uppskattar. Den senaste tiden har jag varit ute på olika hotell för att uppleva alla dessa olika inredningsstilar och atmosfärer. Jag kan säga att det har varit en härlig resa med många olika intryck ifrån alla dessa hotell. Alla har haft sin egna stil som de har försökt skapa med kunden i fokus.

MItt första stopp var vad jag kalalr det för en orörd pärla utanför Gränna: Örserums Brunn Hotell och konferens. Hotellet är beläget precis brevid en vacker sjö där man kan svalka sig i eller bara beundra. Hela omgivningen går väldigt bra ihop med hur hotellet ligger och på detta ställe kan man verkligen slappna av till max.

Hotellet här även tillgång till en konferensavdelning där de välkommnar företagsgäster och sällskap som vill ha kul och koppla av.

Inredningen på hotellet varierar. Allt ifrån ljusa fina lokaler till lite mörkare och mysiga rum med en speciell belysning. Detta hotell bara måste upplevas ifrån insidan, där är det enda sättet att få ta del av upplevelsen.

Har du vägarna förbi Gränna-trakten så kan jag varmt rekommendera en vistelse här på Örserums hotell!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *