Villahissar och design

Villahissar – kan de vara en del av ett designerhem?

Villahiss är säkert något som inte alla har hört talas om eller vet att det existerar. Och de som vet vad det är undrar säkert om det går att integrera en villahiss i ett designerhem. Vi har kollat vidare på detta för att kunna ge er ett bra svar.

Vad är då en villahiss?

En villahiss är precis som det låter – en hiss som man integrerar i en villa av olika skäl. Vanliga skäl är att huset är så pass stort att det krävs en villahiss för att på ett smidigt sätt transportera sig mellan våningsplanen. Man kanske behöver flytta tunga eller stora saker mellan våningarna då och då, då kan det också passa bra med en villahiss.

Den kanske mest valida anledningen är om man är handikappad och bor i ett hus med flera våningsplan. Då kan det vara så att man inte har möjlighet att själv röra sig fritt i sitt eget hem. På så sätt är villahissen ett bra redskap som gör att man får större frihet i vardagen. Det finns många människor som har får mycket större möjligheter i livet med hjälp av villahissar – något som vi tycker är väldigt bra och kul!

Villahiss och designerhem – går det då ihop?

Villahissarna har med tiden blivit allt vanligare. I takt med detta så har även utseendet på hissarna utvecklats till att bli riktigt snygga i vår mening. Nu för tiden kan man hitta villahissar som påminner om konstverk, med raka fina linjer och glasväggar.

För att få inspiration om villahissar kolla in utbudet på Åke Carlsson Hissteknik.

Hissteknik Ab har stor kunskap om villahissar och har monterat och installerat ett stort antal ute hos sina kunder. De är experter inom ämnet och har men frågor om just villahissar är de rätt företag att vända sig till. Med sin långa erfarenhet och noggranna montörer kan de hjälpa människor till enklare liv – som dessutom passar bra in i designerhem.

Besök Hissteknik.com och läs mer om företaget!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *